اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده...

اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده...

اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ

این وبلاگ ابتدا برای درس کاربرد کامپیوتر در مدیریت فعال شد زیرا وبلاگ ده نمره داشت
ولی دیدم فرصت خوبی هست نکته های جالبی که در زندگیم دیدم را بنویسم.
احتمالا به موضوع خاصی پرداخته نشود و هر آنچه به دل آید می نویسم زیاد هم انگیزه ای در گسترش وبلاگ ندارم چون بیشتر حرف دل هست و حرف دل هم برای اهلشه نه برای همه.
اسم وبلاگ هم هست اواب به معنی کسی که زیاد رجوع می کند و باز می گردد برای امثال منه که چند وقتی غافل میشیم و سرگرم دنیا و حواسمون به خودمون نیست، بعد یک محرمی رمضونی چیزی می شود امام حسین دوباره گوشمونو می گیرد و برمون می گرداند«خدایا امام حسین را تا آخر از من یکی نگیر که...» 313 هم که آرزومه؛می خندی؟ خوب چیه؟ آرزو بر جوانان عیب نیست!!!!!
راستی احتمال غلط املایی و بی دقتی هم زیاد داره«اگرم تذکر بدین ممنون می شوم» از اول دبستان املام ضعیف بود شمام به بزرگی خودت ببخش و جان مطلب را بگیر.
این عکس هم برای حرم حضرت رضا می باشد انشاالله خدا قسمت کند بریم زیارت با معرفت.
یا علی

نمودار درخت بی ثمر

جمعه, ۲۲ دی ۱۳۹۱، ۱۰:۳۳ ب.ظ

زمانی که نظری که در باره نمودار درختی بود دیدم سریع یاد شب امتحان افتادم چون ما عادت کردیم شبای امتحان یک نمودار درختی بزرگ بکشیم و بشینیم همچون یک بز حفظش کنیم

بارها به رفیقای هم اتاقیم گفتم اگه این استاده مرده و ادعا میکنه خیلی چیز به ما یاد داده، فقط اجازه بده این نموداره رو بیارم سر جلسه نامردم 100 نگیرم!

به نظرم یک اشکال اصلی که تو این نظام درس خوندن دانشگاه داریم اینه که خیلی مطلب یاد میگیریم ولی عمقش کمه و نمیفهمیم و اصلا روش فکر نمیکنیم. بعد هم مجبور میشیم نمودار درختیشو بکشیم تا بتونیم یه فهم اولیه و ساده ازش داشته باشیم. شاهد ادعام هم اینکه بارها شب امتحان برام اتفاق افتاده از اون دوستم که داره درس برام توضیح میده و معمولا نمره 100 هم میگیره یک سوال مفهومی که می پرسم، جواب میده: «من نمیدونم؛ تو کتاب این جوری نوشته!»

واقعا کیفیت درس خوندنمون خیلی کمه

به نظرم جا داره تو درس رفتار سازمانی، اصول مدیریت، روانشناسی کار، استراتژیک و... به جای این که 100 تا نظر مختلف بخونیم و حفظش کنیم و الان هیچی ازش یادمون نباشه، فقط چندتا مفهوم اساسی رو بخونیم، اما حسابی روش عمییق شیم، فکر کنیم، خلاقانه نقد کنیم و به فکر طراحی یه مدل متناسب با نیاز خودمون و جامعه مون باشیم.

به نظرم بیشتر دونستن به معنای تلنبار کردن مطالب پراکنده و اغلب به دردنخور، هنر نیست. در مدیریت این هنره که چیزای رو که میدونی فهمیده باشی و بتونی ازش دفاع یا نقد کنی و در آخر هم عملی و اجراییش کنی.

  • سید محمد حسین هاشمی گلپایگانی

نظرات  (۲)

  • حسن صالحی
  • بنده حقیر نیز با نظر شما موافقم
  • رضا بنی‌اسد
  • سلام علیکم
    موفق باشید
    همینطوره

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
    تجدید کد امنیتی